ByPhyllis

Luftslottet heter "imorgon"
Jag har haft en väldigt lång startsträcka för att komma igång med min blogg, jag har till och med gått en fotokurs för att förbereda mig, men känner man sig någonsin helt redo?
 
Idag var det inte heller rätt tillfälle att börja, eftersom jag bröt upp från en relation nyligen, men då kom jag att tänka på en text av Maria Scherer: "Luftslottet heter imorgon".
 
".... Till att börja med måste vi sluta fantisera om det rätta tillfället. Det finns inga rätta tillfällen - om vi inte skapar dem själva. Det är nu och idag vi måste pröva vingarna och våga riskera att vi stukar dem eller tappar en och en annan grann fjäder i fåfängans praktfulla påfågelskrud". 
 
Foto från en promenad längs Mälaren.
 
 
Så vad innebär då en "Nystart i livet"? Jag tror att mitt inlägg kommer att bli för långt, hihi, om jag ska skriva om det, utan det får komma efterhand.
 
Jag avslutar med mer text av Maria Scherer:
 
 
"Flyg, hoppa, spring, res bort, förändra dig, återvänd, bygg om och bygg upp, flytta eller flytta tillbaka, förälska dig eller gift dig, skilj dig om det är enda utvägen, börja spela piano även om det är fyrtio år försent, ta fram de gamla dikterna och köp nya strängar till den bortglömda gitarren i garderoben, unna dig att bli lycklig...."
 
Det är väl lite det som det handlar om :-)
 
Jag hoppas kunna inspirera dig - det är ju aldrig försent för en Nystart!
 
Tusen kramar
Phyllis Andersson
 
Välkommen till min nya blogg!

Välkommen till min värld och till min blogg! :-) 

Jag är en kvinna född -66 och just nu befinner jag mig i ett läge i livet där mycket handlar om en "Nystart" eller så handlar det om en (positiv) ålderskris, haha. Vet inte riktigt, men bland annat så vill jag skriva om att upptäcka Stockholm på nytt efter att ha bott i Skåne i 24 år. 

Hässelby slott i "april solen"

 
 
Jag älskar slottsmiljöer, det är nått visst med atmosfären...
 
Min blogg kommer också att handla om att finna kärleken och om min letan efter ett sommarställe där jag för första gången ska ge mig på att snickra och måla, men först ska min lägenhet inredas!
 
 
Min garderob ekar tom och jag undrar hur man gör för att hitta sin personliga stil?
 
Träningen ska givetvis få sin plats! Jag har bokat en PT fem gånger för att komma över min oöverstidliga tröskel som det känns just nu.... På första passet blev jag så trött att jag helt glömde att jag skulle ta foton, jag hoppas på bättre tur nästa gång. 
 
Vad mer finns att skriva om....? Jag vill göra allt från att kasta mig in i aktievärlden, experimentera med foto och hitta nya resmål! Det blir allt möjligt som gör livet kul att leva!
 
Jag hoppas kunna inspirera....!
 
Tusen kramar
Phylllis Andersson