ByPhyllis

London
London, så fantastiskt! Det är något så enkelt och självklart med London. Jag har svårt att beskriva atmosfären... Du kan köpa de dyraste märkeskläderna eller hitta en spännande secondhand butik och kul saker som du inte hittar i Stockholm eller var du bor. För att inte tala om deras bokhandlare..., där kan jag strosa omkring i timmar!
 
Att gå på teater och insupa atmosfären.
 
Engelsmännen är ju artiga också och det känns roligt att bli kallad "love" och att någon fin engelsman håller upp dörren åt dig. :-)
 
De fina parkerna, marknaderna, konstgallerierna och så mycket mer! Jag gillar tunnelbanan som gör att du hinner se mycket fastän du bara har en weekend på dig. 
 
En kusin kontaktade mig idag och hon ville ha lite tips på vad jag tyckte att de skulle göra. Det var det som väckte min gamla kärlek till Storbritannien. Nu ska jag börja leta efter kul saker att göra, så kanske jag kan ge något tips!
 
Om någon vill dela med sig så gör gärna det! Alla tips är välkomna!
 
Kanske det är dags att resa igen?
 
Tusen kramar
Phyllis Andersson
 
 
 
 
 
 
Vardagen tar över
Tänk egentligen, alla har en vardag, även en kändis. Det kan ju inte vara glamour hela tiden, eller?
 
Jag tänkte på det idag när jag satt i soffan efter jobbet. När jag är själv och ska äta, så ska jag erkänna att jag tittar på tv samtidigt..., idag höll jag på och fastna. Jag stängde av tv:n och istället drog jag på mig joggingskorna.
 
Det var då jag tänkte på det. Det är nästan som om dagarna går in i varandra för de är så lika. 
 
Om du har varit inne på min blogg förut, så kommer du att känna igen både bilder och text. Det är sig ganska likt från dag till dag, precis som min vardag! 
 
Jag tog en promenad på en timme, sedan blev det utegymmet! Det var en underbar kväll! Helt vindstilla och jag hade som vanligt för mycket kläder på mig...
Var ska jag gå när det börjar bli mörkare? Då blir det foton på andra vyer i alla fall. :-)
Jag är så mörkrädd så jag vet inte om det hjälper att det är elljusspår!
 
Plötsligt så händer det. Du möter en särskild person som får dig att le lite extra. Du hittar ett nytt intresse som ger dig en kick eller så kommer du på vad du brinner för och du kan aldrig få nog av att hålla på med det.
 
Livet är underbart!
 
Tusen kramar
Phyllis Andersson
 
 
Tillbaka till verkligheten
Ja, så känns det lite när du är tillbaka på jobbet efter semestern. Verkligheten tar över igen! Visst ska man vila ut på semestern, men bara att byta miljö är viktigt!
 
Fast jag har inte bytt så mycket miljö, haha, förutom några dagar i Hälsingland... Annars har jag spenderat min semester i Stockholm utan så mycket planering. 
 
Jag kom tillbaka från semestern med en tatuering, lite kärlekssorg (som har gjort att jag inte har haft energi att blogga...), ny hårfärg, naglar och med känslan av att jag hade varit borta länge. Jag hade glömt nästan alla mina lösenord!
 
Det blev Riddersvik i helgen med musik och fika. 
Jag tröstar mig med den underbara vägen till jobbet!
Det blommar fortfarande i Koloniträdgårdarna. :-)
 
MIn granne och fina vän, vi hade nog hoppats på att vår relation skulle bli något mer. Nu blev det inte så... Vi pratar om hur vi ska göra. Om vi ska fortsätta att vara vänner?
 
Kan det hindra oss från att träffa någon annan? Kommer det att bli svartsjuka? Kan känslorna växa fram?
 
Jag vet inte om det är klokt, men jag sa "ja" till vänskap i alla fall!
 
Nu tar verkligheten över och det kanske är bra att få andra vardagliga ting att tänka på!
 
Tusen kramar
Phyllis Andersson