Mitt nya liv

Det krävs mod att göra stora förändringar, men kanske krävs det ännu mer mod att fortsätta trots motgångar? Det är som om du måste gå igenom olika faser. Först är du livrädd att ta det där klivet ut i det okända. Sedan kommer ett lyckorus över allt det nya som du har framför dig och efter det börjar du fundera på vad du har gjort och om det var rätt.
 
I väntan på bussen efter ett nattpass.
En härlig promenad hem. 
 
Jag är inne i den fasen där jag undrar "vad har jag gett mig in på?" Jag ville göra något annat än det kontorsjobb som jag tidigare har haft och jag tyckte att ett nattjobb vore toppen när jag ska börja studera till hösten och starta upp eget. 
 
Det är som om jag har insett hur bra jag hade det tidigare. Eller får jag bara för mig det? Hur vet man vad man vill egentligen? Jag sa upp mig på mitt jobb innan jag hade något nytt. Det är inget som jag rekommenderar, men jag var desperat eftersom åren bara gick men inget hände. 
 
Det var härligt med dagsljus och frisk luft.
 
Nu har jag fått som jag vill och jag gör något helt annat. Fördelen med nattjobb är att du är ledig mycket, men när jag har känt mig som mest sliten har tankarna kommit om att höra av mig till mitt gamla jobb. 
 
Jag ska försöka ha modet att inte ge upp utan att fortsätta och ha tillit till att allt ordnar sig. 
 
Tusen kramar
 
Phyllis Andersson
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

byphyllis.blogg.se

Mitt smeknamn när jag var liten var Phyllis, därav namnet Byphyllis. Jag är en kvinna född -66 som vill skriva och inspirera med min "Nystart i livet"...

RSS 2.0