ByPhyllis

Den viktiga fritiden
Äntligen var det dags att åka till Skåne och Malmö! Jag sitter i köket med mitt kaffe och jag har all packning kvar, haha. Jag hälsade på en nära och kär på sjukhuset igår så jag kom hem sent.
 
Det är tidigt än på morgonen och jag har en timme extra mot vad jag brukar ha när jag ska till jobbet. Då ska jag kunna pressa in lite packning, tvätta håret... 
 
Jag vet inte vad som har hänt på jobbet, men det har känts rörigt och stressigt den senaste tiden. Revisorerna är på besök. Jag är ändå glad att jag har sagt ifrån att jag inte kan jobba någon övertid. För några år sedan var det nära att jag gick in i väggen. En kort tid därefter var vi tre som fick sluta eftersom våra tjänster outsourcades till ett annat land.
 
Nu blir det snart Skånebilder istället!
 
Då lärde jag mig att det inte är värt att riskera sin hälsa. Nu är det svårt att undvika stressen. Att gå iväg ofta så att du får röra på dig tror jag är bra. Då blir du inte sittande en massa timmar i sträck. Men vilken svår avvägning det är. Du måste ha ett jobb för att kunna betala dina räkningar och för att kunna göra alla de kuliga sakerna som du drömmer om!
 
Kanske genom att ta hand om dig själv så kan du påverka dina kollegor? Förhoppningsvis kan det gro något hos dem att de borde gå hem i tid. När jag är på jobbet så satsar jag helhjärtat, men sedan betyder det också mycket att få tid för familj, vänner och sina intressen. Det är ju det som är viktigt och som ger oss en massa energi och gör livet värt att leva, eller? Energi som gör att vi kan åka till jobbet och känna oss glada, sprida glädje och känna att vi gör ett bra jobb.
 
Jag vet inte hur det är med dig, men jag värdesätter min fritid högt och jag behöver den för att vara mitt bästa jag på jobbet.
 
Skåne, längtar efter dig!
 
Tusen kramar 
Phyllis Andersson 
 
 
Lars Gustafsson

Ha det så bra nu i Skåne. Vad bra du sätter gränser. Viktigt att ta vara på dig själv. Givetvis sprider sig till dina kollegor också. De ser ju att du mår bra. Ta vara på dig själv och din familj. Igår gick det inte att kommentera trevlig resa

Svar: Oh, tack! Nu får vi njuta av helgen och ta hand om oss själva och våra nära och kära. :-)
ByPhyllis

Lars Gustafsson

Hej Phyllis jag har krångel med att få med mina kommentarer. Jag kommenterade imorse men? Ja det är så viktigt att ta hänsyn till dig själv och din familj ja nära och kära. Trevlig resa nu till Skåne

Svar: Hej! Det har varit problem med kommentarerna hos oss, men nu är det fixat har vi fått veta! :-) Önskar dig en trevlig helg!
ByPhyllis

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress