ByPhyllis

Nostalgi
Jag kände lite nostalgi igår när jag gick till jobbet. Jag går förbi ett ställe där det alltid brukar stå många taxibilar. Det känns som ett garage där taxichaufförer träffas innan det kör ut på sitt pass. Jag kom att tänka på en serie när jag var liten som hette "Taxi". Den gick mellan 1978 till 1982. Många av historierna gick ut på att de som var med ville göra annat än att köra taxi. 
 
Bildresultat för taxi (tv-serie) rollista
 
Det var inga dramatiska händelser eller större intriger, utan de kom och gick på stationen. Det kändes lite tryggt, som om de alltid fanns där och man blev glad när man såg den som många andra lättsamma amerikanska serier och deckare på den tiden. 
 
Jag minns att jag ibland kunde bli ledsen när ett avsnitt var slut, eftersom man visste att det skulle ta en hel vecka tills man fick se nästa, hihi.
 
Ett foto från vardagen...
 
Mer nostalgi..., när jag såg vägarbetarna så kom jag och tänka på en gammal sketch som heter: "Hål i gatan" med Casinogänget. Du kan lyssna på den på Spotify. Den handlar om en vägarbetare som påträffas i sitt hål i gatan av en förbipasserande man. Bland annat så berättar han om sin pappa som också hade ett hål i gatan och som han hade velat lämna över till sin son. Lyssna! :-)
 
Kunde inte låta bli det var så fina färger på morgonen. 
 
Jag vet inte vad det var som fick mig att bli så nostalgisk just den här morgonen. Det kan bero på den man som jag dejtar just nu och att han berättade att han brukar titta på SVT:s arkiv. 
 
Så länge man inte stannar kvar i det gamla så är det väl inte fel att tänka sig tillbaka och ibland få sig ett gott skratt. 
 
Tusen kramar
Phyllis Andersson
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress