ByPhyllis

Jag gör det sen
När jag och min syster var små, så sa vi alltid jag gör det sen när våra föräldrar ville att vi skulle göra något. Pappa gillade inte det utrycket, för han visste att sen var lika med aldrig eller i bästa fall några timmar eller en dag senare. 
 
Jag fortsatte att använda sen i mitt liv, vilket har inneburit att mycket som jag har velat göra eller drömt om aldrig har blivit av.
 
Om jag skulle ha levt om mitt liv, så vill jag inte att det skulle ha varit annorlunda för då hade jag inte varit den jag är idag! Fast ibland kan jag tänka att det var lite synd att det skulle ta femtio år att komma underfund med innebörden av det ordet. Jag skulle ha lyssnat på min pappa, haha!
 
En kille skämtade om att jag skulle ha en väska som på bilden för att se lite hipp (eller bohemisk ut kanske). Det är ett gammalt foto och jag hade en sådan väska redan då. Ränderna går kanske aldrig  ur?
 
Jag läste i Metro om att släppa Jantelagen av Ricardo Kounukas. Han skriver bland annat: 
 
Agera, agera, agera! ...även om något känns jobbigt är det viktigt att pressa dig själv lite extra. En teknik du kan testa är femsekundersregeln - låt det inte gå mer än fem sekunder från att du får en tanke tills det att du agerar. 
 
Igår när jag hade varit ute och sprungit var jag inne på sen igen... Jag tänkte vänta med mina armhävningar tills efter att jag hade ätit, men jag kom på mig själv och jag förstod att det betydde att det aldrig skulle bli av. 
 
Nu ska jag minska ner på mina långa promenader och gå ut och sätta mig och jobba med mitt "Event" så att det inte blir något som jag gör sen...
 
Tusen kramar
Phyllis Andersson
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress