ByPhyllis

Sol och regn
Det har verkligen varit blandat väder. Jag påverkas inte så mycket av vädret, men det är klart, det var härligt att få ligga och sola i förrgår. Det blev tyvärr inget bad eftersom jag inte har någon hel bikini. Jag ska iväg och köpa en överdel, det är nog rea nu!
 
Det har blivit utegymmet två gånger de senaste två dagarna där jag har provat mitt nya program från min PT. Jag ska erkänna att det krävs en del balans för att använda gummibandet när jag ska träna i stegen. Jag hade helst varit ensam då, haha. Jag måste köpa ett till gummiband, eftersom det jag har inte hjälper mig ända upp. 
 
Min PT sa att när du ska göra övningar där du gör ett lyft ovanför axlarna, så ska du värma upp innan. Jag har ett lättare gummiband som jag värmer upp axlarna med. Jag har också en övning som jag kan göra innan, där du ligger på mage och för armarna fram från sidan och fram så långt du kan. Helst ska du ha vikter. Jag har flera övningar där jag ska ha vikter, men hur tar man med dem till utegymmet?
 
De red i bakgrunden. Kanske hade jag velat byta?
 
Jag skulle vilja få in gymmet i vardagen. Efter att jag har sprungit så skulle jag vilja få det till en vana att springa förbi gymmet. 
 
Min PT sa också att när du blir äldre så är rörlighetsträning lika viktig om inte viktigare än styrketräningen. Jag kör lite uppvärmning innan gymmet, där jag rör på armar, underben, fötter lite hur som helst, men det känns skönt! Jag har också fått lite andra uppvärmningsövningar med bland annat utfall.
 
Det gäller att ha tålamod när du börjar med ett nytt schema. Det flyter inte på som du är van vid när du har tränat ett tag. Jag kör lite övningar som gör att jag blir svettig, så att det känns som om jag har gjort något i alla fall, hihi. 
 
Efter semestern så tänker jag cykla till "innegymmet" och träna yoga, dans och till vintern så blir det gymmet också när det är dåligt väder! Då blir det både rörlighet och styrka. :-)
 
Jag ska kämpa på med löpningen. Nästa vecka ska jag till naprapaten och jag hoppas på att han har en lösning på min streckning som jag känner av. Mitt knä funkar bra nu i alla fall! Sedan tänker jag komplettera med powerwalks och cykelturer!
 
Under min semester har jag känt stor skillnad då jag tränar eller då jag inte gör det. Mitt humör påverkas väldigt mycket. Så inte ens under semestern vill jag vara utan min träning... Med träning menar jag även en rask promenad, det behöver ju inte alltid vara så avancerat!
 
Sån är jag! Hur är du? Mår du bra fastän du inte rör på dig? Det är spännande att ta hand om sig själv och planera din träning! Att blanda kul med måsten (som gymmet, haha), utomhusaktiviteter med inomhusträning och glöm inte trapporna istället för rulltrappan! 
 
Finns det något mer underbart än en lugn promenad efter jobbet när du känner dig stressad, eller en lång rask promenad när du behöver rensa ditt huvud? Fastän det känns motigt innan du kommer ut, så ångrar du det aldrig.
 
Glöm inte att det är där ute som magin händer!
 
Det blev ett fot dopp i alla fall!
 
Jag tänker tillbaka på den soliga och fina dagen. Idag regnar det. Jag har öppnat fönstret på glänt, älskar ljudet av regn det är så rofyllt! Det blir en dag i soffan med en bra bok och ett tänt ljus!
 
Tusen kramar
Phyllis Andersson
 
 
 
 
 
 
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Håller tummarna för att du får tag på en bikini! :)

Svar: Haha, tack! Ja, det kommer förhoppningsvis fler soliga dagar. :-)
ByPhyllis

NORRSKEN EMMA

ha en fin lördag =)

Svar: Tack! :-)
ByPhyllis

MALINDENISE

Åh älskar att träna på utegym :D

Svar: Ja, visst är det härligt att vara ute och träna! :-)
ByPhyllis

Ida

fina bilder!!

Svar: Tack! :-)
ByPhyllis

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress